0348 508 061 info@conceptsoudewater.nl
Adres: Concepts
Visbrug 4
3421 AH Oudewater
Routebeschrijving

Het merk YAYA laat zich inspireren door verre reizen over de hele wereld en een goede dosis positiviteit. De collectie kan worden omschreven als comfy en casual, gecombineerd met een vrouwelijke twist. YAYA is dé basis voor de garderobe van elke vrouw. Omdat er gebruik wordt gemaakt van heerlijke zachte stoffen trek je de kleding het liefste niet meer uit. Ieder seizoen zijn er meerdere collecties die verspreid worden geleverd. Iedere collectie heeft zijn eigen kleurbeeld en materialen. Hierdoor is er een steeds wisselende collectie en voor ieder wat wils.

YAYA gelooft in het combineren van kleding en lifestyle. Daarom hebben ze  naast hun te gekke dameslijn ook leuke lifestyle producten van YAYA HOME. Deze artikelen hebben een industriële stoere look met een vleugje vintage. Door de toevoeging van deze leuke producten wordt er een huiselijke sfeer gecreëerd in Concepts. Er is keuze uit diverse plaids, heerlijke geurkaarsen, handige mandjes en stoere windlichten. Laat je verassen door de steeds wisselende collectie.

BIANCO is een jeans merk dat zich richt op de vrouw die zich modisch kleedt en veel waarde hecht aan comfort en uitstraling. De jeans zijn hierdoor heel goed te combineren met de tops van YAYA. Naast comfort richt BIANCO zich ook op de looks. Door mooie stoere wassingen en leuke details onderscheidt dit merk zich van de standaard jeans. 

CLUSE is een super gaaf horloge merk met een minimalistische uitstraling. De horloges zijn geproduceerd met aandacht en focus op kwaliteit. Er zijn verschillende modellen in verschillende materialen verkrijgbaar. Bovendien zijn er ook losse bandjes verkrijgbaar. Met een CLUSE horloge maak je iedere outfit compleet!

Hoe kom ik daar?